Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.
Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.
Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.

Myynti

Myydään Saskatoon marjaa itsepoimien tai poimittuna suoraan tilalta. Vadelmaa itsepoimien. Tilalta myydään myös pakastemarjaa,

Myyntipaikkoja: Saskatoon hillolle  Ruukki Puoti Kuusankoski, Ruotsinpyhtään Ruukkialue, Virginia aitta, ja Valkealan Sisätori.
Siperian pajusta valmistamme erilaisia pajukoristeita, myydään aitataimi pistokkaita.

 

9.8.2019 Viileiden säiden takia, Saskatoon kausi jatkuu edelleen, itsepoimien. Vadelmaa edelleen runsaasti poimittavaksi. Maku lehti Saskatoon artikkeli n:o 6/8 2019.  Ylen linkki: https://yle.fi/uutiset/3-10909937     kannattaa katsoa.

11.8.2019 Vadelmaa runsaasti, makeaa iso kokoista. Vadelmaa olemme kastelleet juuri kasteluna. Vadelman juuret ovat hyvin pinnassa joten kastelu on auttanut marjan kasvussa. Pieniä määriä vadelmaa pystymme poimimaan valmiiksi.  Saskatoonin viimeisetkin raakileet ovat kypsyneet joten satokausi jatkuu. Loppukauden sato myydään alennettuun hintaan.

13:8.2019 ”Loppukauden”  Saskatoon satoa on runsaasti. Nyt kypsyivät loputkin marjat ja nyt on nopeaa saada pakastimet täyteen talven varalle. Vaikka vadelmaa on myös poimittu runsaasti sitä on todella paljon jäljellä, ja isoa. On unohtunut kertoa, meille selvästä asiasta, emme ole käyttäneet mitään kasvinsuojeluaineita. Kaikki marjat ovat vapaita kasvinsuojeluaineista.

16.8.2019 Vadelma loppusuoralla. Tänään perjantaina ei voi poimia lisää. Huomenna meillä on varattu poiminta aika iltapäivällä. Katsotaan sen jälkeen tilannetta. Seuratkaa kotisivuja tai  fcebookia.   Saskatoon marjaa vielä jäljellä.

18.8.2019 Tämän päivän vadelmanpoimija kiintiö täynnä. Saskatoon jatkuu edelleen

18.8.2019 Huomenna Maanantaina 19.8. annamme vadelmalle lepo ja kypsymispäivän. Vadelmaa ei poimita huomenna ollenkaan.

20.8.2019 Tänään taas vadelma pensaissa punertaa eilisen ”lepopäivän” johdosta. Aamukastetta on vielä runsaasti.

22.8.2019 Saskatoonin poiminta lopetettu. Vielä  marjaa saa mehu- tai viini tarpeisiin edullisesti. Vadelma on vielä pensaissa paljon.

 

 

 

 

 

 

 

 

MARJATILA KOIVULA

Koivulantie 47, 45150 KOUVOLA

 

Mikko Sjöblom

 

sale.marketing@salemarketing.fi