Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.
Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.
Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.

Myynti

Myydään Saskatoon marjaa itsepoimien tai poimittuna suoraan tilalta. Vadelmaa itsepoimien. Tilalta myydään myös pakastemarjaa,

Myyntipaikkoja: Saskatoon hillolle  Ruukki Puoti Kuusankoski ja Valkealan Sisätori.
Siperian pajusta valmistamme erilaisia pajukoristeita, myydään aitataimi pistokkaita.

1.10.2019 SASKATOON MARJAA pakasteena Kouvolan ja Kotkan Citymarket 300 g pusseissa.  Tilaltamme saatavissa 2.500 g puseissa. Pakastettua vadelmaa 800 g pusseissa. Marjatila Koivulan marjoissa ei ole käytetty mitään kasvinsuojeluaineita. Ainoastaan kevätlannoite, syyslannoite sekä kalkitus muutaman vuoden jälkeen.

 

29.11.2019. Avaamme Marjatila Koivulan Joulupuodin 7.12.2019 klo 12.00. Joulupuotimme on avoinna 7-21.12.2019 klo 12-18. Poislukien viikonloppu 13-15.12.2019, jolloin olemme Haminan Bastion Joulumarkkinoilla.. Myytävät tuotteet ovat käsitöitä. Tuotteina esim. metallisia kynttilänjalkoja, viinipullotelineitä jalka-/pöytälamppuja ym. sekä koruja, sulatuslasitöitä, virkattuja  ja ommeltuja laukkuja, silikoni tuttiketjujaa, puruleluja ym.  muita käsitöitä. Lisäksi Saskatoon hilloa, pakastettua Saskatoon marjaa ja vadelmaa.

Suomalasen Työn Liitto on myöntänyt avainlipputunnuksen metallitöillemme.      Marjatila Koivula osoite,  Koivulantie 47, Kouvola.     Tien päätyyn on asennettu iso kyltti opastamaan perille.  Tervetuloa!

31.1.2020  Vadelma on loppu pakastimestamme. Nyt vain odotamme uutta satoa. Toivottavasti saamme tulevana kesänä enemmän  pakastimeen. Meidän vielä viime vuonna olleet Muskoka pensaat tekivät vähän marjoja. Toivottavasti ensi kesänä enemmän. kiitos kaikille vadelman ostajille.

23.3.2020  Saskatoon marjan pakastepussit loppu. Viime viikko oli sellainen loppukiri viikko. Kiitos kaikille asiakkaille.

Nyt vain odotellaan uutta satokautta..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARJATILA KOIVULA

Koivulantie 47, 45150 KOUVOLA

 

Mikko Sjöblom

 

sale.marketing@salemarketing.fi